Access bars online

Online tečaj: Kreirajte! Više vremena, više novca, više radosti.

access radionice

Na temelju knjige “Radost poslovanja” autorice Simone Milasas (Access Consciousness). Ovaj je mini tečaj za Vas ako biste htjeli da vaš život, vaš posao ili vaše poslovanje kreira nešto potpuno drugačije za vas i za planet.

access radionice 2

Svakog dana kada se probudite imate izbor kreirati svoj život ili dopustiti da ga kreiraju projekcije ove realnosti. Dobro došli na tečaj pun pitanja i alata kreiranih da vam daju potpuno drugačiju perspektivu o kreiranju vašeg života i vašeg poslovanja.

Dostupno: ONLINE snimka
Trajanje: 1h
Cijena: 300 kn

Nakon uplate svi sudionici tečaja dobiju mailom priručnik i link na radionicu.

Što ako je sada vrijeme za promjenu? Vidimo se!

Online tečaj: Ublažavanje stresa

access radionice ublazavanje stresa

Što ako je svrha života zabavljati se?
Na ovom tečaju naučit ćete alate koji će vam pomoći da momentalno ublažite stres i uđete u mir. Iz mira je sve moguće.

“Svijest je sposobnost da svakog trenutka budete prisutni u svome životu, bez prosudbe o sebi ili o bilo kome drugome. To je sposobnost da primate sve, da ništa ne odbijate i da kreirate sve što u životu želite – veće od onoga što trenutno imate i više nego što možete zamisliti. Što ako ste voljni njegovati i brinuti se za sebe? Što ako biste otvorili vrata da budete sve ono što ste odlučili da nije moguće biti? Što je potrebno da shvatite koliko ste krucijalni za mogućnosti svijeta?”

*Gary Douglas*
Access Consciousness

Datum: ONLINE snimka
Trajanje: 1h
Cijena: 250 kn

Nakon uplate svi sudionici tečaja dobiju mailom priručnik i link na radionicu.

Što ako je sada vrijeme za promjenu? Vidimo se!

Online tečaj: Koliko ste voljni primati?

access

Tečaj koji se temelji na knjizi: “Novac nije problem – Vi ste! Garyja Douglasa i Dr. Daina Heera. Jedna od glavnih isprika da ne radimo ono što volimo je: “Nemam novaca!”. Što ako bismo mogli izaći iz tog razmišljanja o nedostatku?

Univerzum je obilan i stalno nas želi darivati. Što ako novac nije problem? Što ako je problem primanje i Vi ste rješenje? Na ovom online tečaju ću Vam predstaviti alate s kojima možete tražiti i dobiti više za sebe i sve oko sebe.

I kako može još bolje od ovoga?

Datum: ONLINE snimka
Trajanje: 1h
Cijena: 250 kn

Nakon uplate svi sudionici tečaja dobiju mailom priručnik i link na radionicu.

KAKO REZERVIRATI MJESTO?

Za rezervaciju mjesta na online radionicu ili radionicu/tretman u našem centru, potrebno je prijaviti se preko kontakt forme i izvršiti uplatu na
IBAN: HR0524840081135097848 (LINIJA ZDRAVLJA – obrt za poduku i usluge)
 
Nakon što ispunite kontakt formu, na mail ćete također dobiti podatke za uplatu.
 
Ukoliko želite Access Bars radionicu u vašem gradu, slobodno me kontaktirajte, a dovedete li 8-10 zainteresiranih, vaša radionica je besplatna zbog vlastitog doprinosa. Hvala hvala hvala 😉

Petrovaradinska 5, Zagreb
092 3096 728

PRIJAVA NA RADIONICU

Molimo ispunite sva polja
  RADIONICU - Access Bars®, 1800 KnRADIONICU - Energetski facelift™️, 1550 KnONLINE TEČAJ - Kreirajte! Više vremena, novaca i više radosti, 300 KnONLINE TEČAJ - Ublažavanje stresa, 250 KnONLINE TEČAJ - Koliko ste voljni primati, 250 KnACCESS TRETMAN po dogovoru, 400 / 550 Kn

  Želim R1 račun  *Klikom na “Pošalji” suglasni ste da se vaši podaci šalju tvrtki Fit Factory i u Linija Zdravlja za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu. 
  Pristajem da se moji osobni podaci šalju tvrtki Fit Factory d.o.o. i u Linija Zdravlja – obrt za poduku i usluge za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu u smislu pružanja dogovorenih usluga, zadovoljstva kupaca, informacija o proizvodu/uslugama te uslugama povezanim s proizvodima i raznim događanjima.
  Prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka, u bilo kojem trenutku mogu povući pristanak te u bilo kojem trenutku mogu zatražiti uvid u količinu svojih pohranjenih podataka, ažuriranje mojih osobnih podataka, obustavu korištenja i brisanja podataka pismenim putem u tvrtki Fit Factory d.o.o., Kralja D. Zvonimira 22, 1o410 Velika Gorica ili na email: info@fit-factory.hr ili u Linija Zdravlja, Zubovačka 6, Zagreb ili na email: linijazdravlja111@gmail.com 
  Prikaži više...