fit factory access bars

Access Bars® radionice

“Sve mi u životu dolazi s lakoćom, radošću i slavljem.”
Pozivam Vas na radionicu Access Bars koja će se održati u Zagrebu u nedjelju, 07.06.2020. na adresi Petrovaradinska 5a u Prečkom, u prostoru Linea Snelle Zapad.
Sljedeća radionica je u Dubrovniku, nedjelja, 28.06.2020. na adresi Villa Stone Dubrovnik.
 

ŠTO SU BARSI?

Barsi su 32 točke na glavi koje je otkrio Gary M. Douglas, a u kojima je sve pohranjeno i naše misli, osjećaji, zaključci, uvjerenja, obrasci ponašanja… Laganim dodirom tih točaka, pokreću se barovi i brišu pohranjeni podaci. To je kao da na kompjuteru pritisnite tipku Delete. Pokretanjem Barova doslovno mijenjate vjerojatnosti budućih mogućnosti. Barsi otključavaju vašu svjesnost i dopuštaju veći izbor i mogućnosti. Barsi mijenjaju percepciju i život na bolje.

Za koga je radionica?

Radionica je za svakoga tko želi pomoći sebi i svojim bližnjima da jednostavnom, a vrlo moćnom tehnikom omogući još ljepši i bolji život. Za sve one koji imaju djecu te im ovom tehnikom mogu pomoći da lakše idu kroz odrastanje, školovanje i s lakoćom i radošću prolaze izazove i prepreke na koje će nailaziti.
I za sve one koji svojim roditeljima žele ublažiti neke zdravstvene tegobe.
Tehnika je vrlo ugodna i pomaže i onom tko je prima i onom tko je daje.
 

Zamislite kako vaš život može biti još bolji od ovoga?!

Možete birati ići na tretmane Barsa gdje ćete ih primiti i za to platiti, ili možete izabrati radionicu kojom ćete već nakon prve radionice postati Prektičar tj. možete davati Barse svojim bližnjima ili svojim klijentima.
fit factory access bars

Radionica traje 1 dan od 10.00 do 18.00 sati i za to vrijeme ćete dati 2 i primiti 2 tretmana Barsa. Nakon radionice postajete Access Bars® praktičar te možete odmah početi s radom.

Maksimalan broj polaznika je 8 osoba.
 
Radionicu vodi Access Bars Facilitator: Helena Fjorović
 
* Helena  je medicinska sestra, trenutačno vlasnica centra za oblikovanje tijela Linea Snella Zapad. Od brojnih edukacija koje je prošla, izdvajamo NLP Praktičarski i Master, Kvantnu Harmonizaciju i Access Bars. Također, svake godine kroz njene radionice prođe više desetaka žena, a jednom godišnje organizira seminar: Reprogramiranje u Dubrovniku za 7 žena kroz 4 dana u Villi Stone. Više o reprogramiranju pogledajte na: reprogramiranje.com.hr
 
fit factory access bars

Cijena radionice je jednaka u cijelom svijetu:

 
⇢ 1800 Kn za prvi dolazak
⇢ 900 Kn ponavljanje radionice
⇢ 900 Kn djeca od 16 i 17 godina
⇢ 0 Kn djeca do 15 godina
Sljedeća radionica je u Dubrovniku, 28.06.2020. na adresi Villa Stone Dubrovnik.
Nova radionica u Zagrebu održati će se u srpnju (točan datum naknadno) u trajanju od 10-18 h na adresi: Petrovaradinska ulica br. 5, Zagreb.
Bars tretman traje 45-60 minuta i cijena je 400 kn po tretmanu. Termin se dogovara direktno nakon uplate, a tretman vodi Helena Fjorović.

ZA REZERVACIJU MJESTA na radionici ili tretmanu, potrebno je prijaviti se preko kontakt forme i izvršiti uplatu na IBAN: HR0524840081135097848 (LINIJA ZDRAVLJA – obrt za poduku i usluge)
 
Nakon što ispunite kontakt formu, na mail ćete također dobiti podatke za uplatu.
Molimo ispunite sva polja:

RADIONICU Access Bars®TRETMAN Access Bars® po dogovoru

Želim R1 račun*Klikom na “Pošalji” suglasni ste da se vaši podaci šalju tvrtki Fit Factory i u Linija Zdravlja za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu. 
Pristajem da se moji osobni podaci šalju tvrtki Fit Factory d.o.o. i u Linija Zdravlja – obrt za poduku i usluge za pohranu, obradu i uporabu u svrhu brige o klijentu u smislu pružanja dogovorenih usluga, zadovoljstva kupaca, informacija o proizvodu/uslugama te uslugama povezanim s proizvodima i raznim događanjima.
Prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka, u bilo kojem trenutku mogu povući pristanak te u bilo kojem trenutku mogu zatražiti uvid u količinu svojih pohranjenih podataka, ažuriranje mojih osobnih podataka, obustavu korištenja i brisanja podataka pismenim putem u tvrtki Fit Factory d.o.o., Prilaz Vladislava Brajkovića 10, 10000 Zagreb ili na email: info@fit-factory.hr ili u Linija Zdravlja, Zubovačka 6, Zagreb ili na email: linijazdravlja111@gmail.com 
Prikaži više...