Linea Snella metoda

Linea Snella – individualni pristup mršavljenja i oblikovanja tijela

Cjelokupan individualni pristup za postizanje zagarantiranih i trajnih rezultata!

Imate osjećaj, da ste rob vlastitog tijela, koje nije onako, kakvo biste vi željeli da bude? Smeta vam višak kilograma, tvrdokorne masne naslage na kritičnim predjelima tijela, celulit i loša psihofizička kondicija? Dosta vam je trošiti novac za najsuvremenije, trendovske pristupe i ostati bez očekivanih rezultata?

Pojedinačni pristupi, nepovezani u cjelinu, jednostavno ne djeluju. Dijeta može privremeno smanjiti tjelesnu težinu, ali ne mijenja oblik i tonus tijela i nije učinkovita za otklanjanje celulita. Naporna vježba može dovesti do rezultata na mišićnom tonusu, ali najčešće znači gubitak ženske građe. Kavitacija i slični estetski postupci rješavaju poteškoće s celulitom i obujmom, ali samostalno ne mogu smanjiti tjelesnu težinu. Rješenje? Individualan i cjelokupan pristup.

Metoda Linea Snella® je jedna od najučinkovitijih prirodnih i neinvazivnih metoda oblikovanja tijela na svijetu

Bila je razvijena i usavršena tijekom 30 godina djelovanja na međunarodnim tržištima, u više od 120 centara. Pridružite se tisućama zadovoljnih posjetiteljica, koje su već transformirale svoju građu, postigle željenu i trajnu formu kao i cjelokupno poboljšale kvalitetu svog života!

Sa programima po metodi Linea Snella® brinete o:

1. Mršavljenje – otklanjanje suvišnih kilograma

.2 Oblikovanje tijela – smanjenje opsega tijela na kritičnim točkama, tamo gdje to najviše želite

3. Smanjenje celulita

4. Učvršćenje i pobošljavanje tonusa tkiva

5. Održavanje prikladne tjelesne težine i forme

6. Udobnost i odlično raspoloženje u vlastitom tijelu

 

Svoje zajamčene ciljeve postižete 3 do 4 puta brže, udobno, a prije svega sasvim sigurno. Prosječno gubite 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna, što se poklapa sa smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije i uspostavlja optimalne uvjete i za kasnije učinkovito održavanje ciljne tjelesne težine.

Svjetska revolucija na području oblikovanja tijela – 100% zagarantiran rezultat!

U Linea Snella možete ekskluzivno i prvi put u povijesti odabrati i kupiti svoj konkretno zagarantirani rezultat. Tek kada ga postignete, vaš program je zaključen! Bez iznenađenja, bez doplata. Također vam nudimo jamstvo kvalitete usluge, jamstvo trajnosti rezultata kao i jamstvo najbolje cijene u odnosu kvalitetu / cijena. Što onda možete izgubiti – pored viška kilograma i centimetara, naravno?!

Rezultate kod gubitka tjelesne težine i opsega dopunjava i vježba na Thermobike-u, koji je odličan za otklanjanje tvrdokornih masti na bokovima, bedrima i stražnjici. Djelovanje Thermoslima i Thermobika dopunjava Bodywarm, koji omogućuje, da koža ostane čvrsta i meka bez obzira na izgubljenu suvišnu težinu.

Širok izbor najsuvremenijih dodatnih terapija, kao što su ultrazvuk- kavitacija, radiofrekvencija, vibracijska vježba i pressoterapija, omogućuje još bolje i brže rezultate kao i potpuno prilagođen pristup s obzirom na vaše individualne potrebe.


Prateće usluge, kao što su Snelly Star asistencija, Snelly asistencija, Snelly sustav bodovanja i Snelly Slim Control sustav, još dodatno dopunjuju metodu, što omogućuje najbolje moguće rezultate kod oblikovanja ženskog tijela. To je i razlog, što možemo učinkovitost metode Linea Snella podržati pismenom garancijom povrata novca, a istodobno pomoću Snelly Slim Control sustava osiguravamo trajne rezultate.

S obzirom da ne vjerujemo u konfekcijski pristup, svi programi su u cjelini individualizirani i prilagođeni vašim željama i potrebama. Sa Linea Snellaom svoje zajamčene ciljeve postižete brzo, udobno, a prije svega sasvim sigurno!

Više na www.lineasnella.hr

KONTAKT

Linija Zdravlja

Zubovačka 6,
     10000 Zagreb

linijazdravlja111@gmail.com

KONTAKT

Linea Snella Zagreb jug
(kod AVENUE MALLA)

Prilaz Vladislava
     Brajkovića 10, 10000 Zagreb

info@fit-factory.hr
zagreb.jug@lineasnella.hr

+385 1 7799 169
+385 91 9898 289

RADNO VRIJEME

Linea Snella Zagreb JUG

ponedjeljak, četvrtak
12.00 - 20.00 h

utorak, petak
7.00 - 15.00 h

srijeda
07.00 - 11.00 h
16.00 - 20.00 h

Pratite nas na:

Link to my Facebook Page
Link to my Youtube Page