Što je reprogramiranje

Reprogramiranje kao prilika da se više volimo

Odvojiti vrijeme za sebe, punih 5 dana važna si samo TI, nema „mora se“, nema „hitno je“, nema „jednoga dana“. To vrijeme je moguće. Govori vam to osoba kojoj je bilo nezamislivo kako netko pola godine unaprijed može odlučiti ići na neki seminar jer ne znam ja da li ću moći, pa moj posao je takav da se stalno prilagođavam novom rasporedu. Čijem rasporedu? Čijim prioritetima? Tko je tu važan? 

Početkom godine sam se prijavila za Reprogramiranje koje se odvijalo krajem svibnja. Punih pet mjeseci sam „tlačila“ sve oko sebe, upisivala tih 5 dana na zajedničke kalendare svih mojih projekata. To je bio jedini način da utječem na sebe jer sam sada svima rekla i svima obećala da idem!
Oduvijek je postojala ta želja za laganini bijegom od stvarnosti u ženskom društvu. Odmaranje, opuštanje, druženje i uvijek se činila tako nedostižnom. 
Ne mogu vam opisati tu sreću mog konačnog odlaska. Ponovno sam bila tinejdžerka koja ide na maturalac. To je bila moja velika pobjeda. Pobijedila sam samu sebe i dokazala si da mogu! 

Reprogramiranje je program koji prije svega ima za svrhu odmor, opuštanje, zabavu i rad na sebi u jednom sigurnom okruženju manje grupe žena. Uključuje boravak u opuštajućem ambijentu, kvalitetan smještaj i naravno 5 obroka dnevno! 

Struktura programa uključuje jutarnje vježbe, grupne razgovore i radionice, opuštanje, izlaske i druženje. 
Bez obzira na strukturu programa, vi sudjelujete kako vam odgovara. Možda ćete ujutro dulje spavati i to je OK. Možda ćete jedan dan željeti više samoće i to je također OK. Možda ćete željeti ići na neki izlet, a možda ostanete ljenčariti i čitati knjigu. Program očekuje da ostanemo autentične i ne potiskujemo svoja nadanja i potrebe.

Osnova Reprogramiranja je da se ništa ne mora, osim uživanja, a ono ovisi upravo o tome što vi želite i prilike da baš to i radite! Struktura programa je takva da nam omogućava promjene, uključivanje novih tema i sadržaja. 
Reprogramiranje uključuje strast i predanost, spremnost da neće sve biti savršeno i spoznaju da će netko brinuti o nama. Reprogramiranje nam donosi nova snažna prijateljstva koja su prisutna s nama svaki dan. Grupna podrška koju nam donosi Reprogramiranje bit će jedan mali anđeo u svim teškim danima kao i u svim sretnim trenucima u nastavku našeg djelovanja da se volimo i cijenimo više.

Andreja Tonč


PRIJAVI SE putem kontakt forme na prvi BESPLATAN RAZGOVOR.

KONTAKT

Linija Zdravlja

Zubovačka 6,
     10000 Zagreb

linijazdravlja111@gmail.com

KONTAKT

Linea Snella Zagreb jug
(kod AVENUE MALLA)

Prilaz Vladislava
     Brajkovića 10, 10000 Zagreb

info@fit-factory.hr
zagreb.jug@lineasnella.hr

+385 1 7799 169
+385 91 9898 289

RADNO VRIJEME

Linea Snella Zagreb JUG

ponedjeljak, četvrtak
12.00 - 20.00 h

utorak, petak
7.00 - 15.00 h

srijeda
07.00 - 11.00 h
16.00 - 20.00 h

Pratite nas na:

Link to my Facebook Page
Link to my Youtube Page