Pressoterapija (limfna drenaža)

20 - 25 minuta

Pressoterapija – ubrzajte izlučivanje zaostalih tekućina iz tijela!

Pressoterapija ili mehanička limfna drenaža je terapija, koja odlično rješava poteškoće s zastojem tekućine u tijelu i poteškoće s mekim celulitom.

Sa terapijom učinkovito stimuliramo djelovanje limfnog sustava i stimuliramo drenažu zaostale tekućine i otpadnih tvari (metabolita) iz tijela. Sa brojnim ciljnim programima možemo i učinkovito otklanjati poteškoće, povezane s cirkulacijom.

Za poboljšanje stanja celulita preporuča se kombinacija pressoterapije s body wrapping-om, a se ako intenzivno trudimo smanjiti opseg, često koristimo i kombinaciju sa ultrazvuk – kavitacijom ili radiofrekvencijskom terapijom.


 

Ultrazvuk kavitacija

Ultrazvučni – kavitacijski sustav je vrlo učinkovita neinvazivna metoda za eliminaciju dugotrajnih tvrdokornih masnoća i celulita.  Ultrazvuk kavitacija, zbog tih karakteristika, stručnjaci  nazivaju i “prirodnom liposukcijom”. Ultrazvučna kavitacija je brz tip liposukcije, gdje nije potrebna operacija, koji postaje sve moderniji u današnje vrijeme. Ona koristi valove niske frekvencije koji troše tvrdokorne masne stanice ispod kože. Ultrazvučni sustav vam pomaže u transformaciji vašeg tijela, čime se vraća izgubljeno samopouzdanje.

Ukoliko imate tvrdokorne naslage masnoće, možda na bedrima ili na trbuhu, ultrazvučni – kavitacijski sustav bi mogao biti rješenje za vas. Ultrazvučni valovi olakšavaju topljenje masnoće doprinoseći smanjenu veličine kritičnih dijelova tijela čak i nakon prve terapije. U kombinaciji s radiofrekvencijom ona se smatra jednom od najučinkovitijih dopunskih terapija oblikovanja tijela.

 

Radiofrekvencija

Radiofrekvencija jedan od najsigurnijih i najmanje invazivnih, ali ipak najučinkovitijih tretmana u borbi protiv starenja koji je dostupan ljudima svih tipova kože. Tretman radiofrekvencijom se temelji na elektromagnetskim valovima koji proizvode toplinu. Toplina se proizvodi interno i doseže do 41-44 ° C, stimulirajući proizvodnju novih vlakana kolagena, elastina i hijarulonske kiseline.

To, s druge strane, poboljšava cirkulaciju krvi, drenažu i pomaže da se eliminira višak tekućine iz tijela, što poboljšava elastičnost kože. Temperatura tijela se diže na više od 41°C u određenim predjelima kako bi se ubrzao metabolizam, kao rezultat, potreba za kisikom i proizvodnja katabolita se povećava i kao rezultat povećava se formiranje novih stanica čak do četiri puta. Radiofrekvencija također pomaže u eliminaciji masnoća.

  • Nema kontraindikacija.
  • Rezultati visoke kvalitete postignuti za samo nekoliko terapija.
  • Može se izvoditi na svim tipovima kože i u svim dijelovima tijela.

Više na www.lineasnella.hr

KONTAKT

Linija Zdravlja

Zubovačka 6,
     10000 Zagreb

linijazdravlja111@gmail.com

KONTAKT

Linea Snella Zagreb jug
(kod AVENUE MALLA)

Prilaz Vladislava
     Brajkovića 10, 10000 Zagreb

info@fit-factory.hr
zagreb.jug@lineasnella.hr

+385 1 7799 169
+385 91 9898 289

RADNO VRIJEME

Linea Snella Zagreb JUG

ponedjeljak, četvrtak
12.00 - 20.00 h

utorak, petak
7.00 - 15.00 h

srijeda
07.00 - 11.00 h
16.00 - 20.00 h

Pratite nas na:

Link to my Facebook Page
Link to my Youtube Page