Radiofrekvencija

10-20 minuta

Radiofrekvencija – regeneracija i pomlađivanje tijela i lica

Ljepota se nalazi u očima promatrača, a prava starost neka radije ostane sakrivena na vašim osobnim dokumentima. Pravilno njegovana koža je čvrsta, napeta i nikada ne otkriva stvarnu dob osobe. Radiofrekvencija je odlično prirodno i neinvazivno rješenje za njegu vašeg lica, vrata, dekoltea i ostalih dijelova tijela.

Sigurno i učinkovito se možemo imati pomlađen, zdrav i preporođen izgled.

Naša koža je svakodnevno izložena suncu, štetnim UV zrakama, vrućini, isušivanju, i slično. To dokazano utječe na njezino prerano starenje, zato postaje sve manje elastična, sve tanja i bora se. Ako želimo, da koža ostane duže lijepa i napeta kao i da se u njoj dobro osjećamo,moramo je dodatno čuvati i njegovati.

Radiofrekvencija je terapija, koja na potpuno siguran i prirodan način omogućuje, da se koža regenerira i pomladi, zato je nazivamo prosto»nekirurški lifting«. Sa ugodnim zagrijavanjem dubljih nivoa kože stimulira proizvodnju kolagena i poboljšava cirkulaciju krvi kao i limfnog sustava. Na zagrijanim područjima se dodatno stimulira metabolizam, što omogućuje obnavljanje stanica i stimulira njihov nastanak. Radiofrekventna terapija pomaže i kod otklanjanja celulita i masnih naslaga. Rezultati su vrlo kvalitetni i vidljivi već nakon 1. terapije.

Otklanjanje bora + borica + smanjivanje pora + poboljšanje stanja opuštene kože + poboljšanje elastičnosti kože + otklanjanje masnih naslaga + otklanjanje celulita = pomlađivanje i zadovoljstvo!

Terapiju možemo bez kontraindikacija izvoditi na svim tipovima kože i na svim područjima tijela. Za podmlađujući odnosno anti aging njeguse radiofrekvencijska terapija izvodi na području lica, vrata i dekoltea. Za učvršćujući njegu se terapija izvodi na području cjelokupnih nogu, trbuha, dojki i ruku.

Terapija je dio programa Linea Snella – Weight Institute.

KONTAKT

Linija Zdravlja

Zubovačka 6,
     10000 Zagreb

linijazdravlja111@gmail.com

KONTAKT

Linea Snella Zagreb jug
(kod AVENUE MALLA)

Prilaz Vladislava
     Brajkovića 10, 10000 Zagreb

info@fit-factory.hr
zagreb.jug@lineasnella.hr

+385 1 7799 169
+385 91 9898 289

RADNO VRIJEME

Linea Snella Zagreb JUG

ponedjeljak, četvrtak
12.00 - 20.00 h

utorak, petak
7.00 - 15.00 h

srijeda
07.00 - 11.00 h
16.00 - 20.00 h

Pratite nas na:

Link to my Facebook Page
Link to my Youtube Page