Thermoslim za oblikovanje tijela

20 - 25 minuta

Thermoslim-linea-Snella-mrsavljenje-oblikovanje-tijela

Izgubite kilograme i centimetre brzo, ciljano i neinvazivno!

Thermoslim je optimalna kombinacija terapija, koja zbog djelovanja infracrvene svjetlosti, cromo terapije, konstantne temperature 37 ° C i aktivnog vježbanja omogućava izuzetne rezultate kod gubitka tjelesne težine i opsega na najkritičnijim točkama tijela (trbuh, bokovi, stražnjica, bedra).

Tijekom vježbe u Thermoslim-u možete izvoditi više od 200 vježbi, znači možete aktivirati bilo koji mišić, a time ciljano otklanjate mast u predjelima, koji su vezani na odabrani mišić. Posljedica je vidno smanjenje obujma, poboljšanje tonusa, elastičnosti kože i boljeg metabolizma.

Zbog posebnih uvjeta (temperatura 37 ° C i infracrvene zrake) vježbate samo 20 do 25 minuta, što znači veliku uštedu vremena, ako uzmemo u obzir činjenicu, da je inače tijelu samo za zagrijavanje potrebno u prosjeku 30 minuta. Zagrijavanje u cjelini otpada, jer infracrvene zrake dubinski zagriju tkivo.

Tijekom 20 do 25 minuta vježbe u Thermoslim-u tijelo potroši do 1.500 kcal, što je 3- do 4-puta više masti nego kod obične vježbe. Samo u 4-tjedna možete izgubiti do jedan konfekcijski broj i da osjetno poboljšate oblik i izgled vašeg tijela!

Vježbe se izvode u ležećem položaju i bez velikih opterećenja za kralježnicu i zglobove. Pri tome vas prati Snelly terapeutkinja, što omogućujekontrolu svakog pojedinačnog pokreta i ispravno izvođenje vježbi. Tijekom terapije glava se nalazi izvan zagrijanog prostora, što omogućuje nesmetan pristup kisika u tijelo. Fizička aktivnost u Thermoslim-u je još učinkovitija zbog upotrebe posebnih utega za ruke i noge, koji određene predjele mišića čine još snažnijima.

Sa infracrvenim zrakama do lokaliziranog mršavljenja

Učinkovitost vježbe u Thermoslim-u povećavaju i infracrvene zrake, koji sagorijevaju tkivo u dubinu. Kombinacija infracrvenih zraka i aktivne vježbe je i jedini prirodni, znanstveno dokazani način, koji omogućuje lokalizirano smanjenje potkožne masti. Stanice se obnavljaju, krvne i limfne žile se regeneriraju, što je temelj za poboljšanje prokrvljivanja i time i otklanjanja celulita.

KONTAKT

Linija Zdravlja

Zubovačka 6,
     10000 Zagreb

linijazdravlja111@gmail.com

KONTAKT

Linea Snella Zagreb jug
(kod AVENUE MALLA)

Prilaz Vladislava
     Brajkovića 10, 10000 Zagreb

info@fit-factory.hr
zagreb.jug@lineasnella.hr

+385 1 7799 169
+385 91 9898 289

RADNO VRIJEME

Linea Snella Zagreb JUG

ponedjeljak, četvrtak
12.00 - 20.00 h

utorak, petak
7.00 - 15.00 h

srijeda
07.00 - 11.00 h
16.00 - 20.00 h

Pratite nas na:

Link to my Facebook Page
Link to my Youtube Page